Informació

Actriu, Cantant i Pedagoga

YOGA

ioga

Provinent del món de l’esport (gimnàstica rítmica i esportiva) i, posteriorment, del món artístic (teatre físic) m’introdueixo en el treball de la consciència i l’expressió corporal.  Més endavant descobreixo la filosofia del Yoga. Amb l’interès d’anar molt més enllà i aprofundir tant en la consciència física com la interna, inicio la meva pràctica dins els estils de Hatha i Iyengar el 2010.

El 2014 obtinc la titulació Yoga Teacher Training Course en Hatha – Vinyasa Yoga, professora de Hatha Yoga estil Sivananda al centre YogaStudio de Barcelona de la mà de Pilar Ruberte i Xavier Solà, on començo a donar-hi classes de pràctiques. Seguidament entro a formar part de l’equip de Yogabody International als seus tres estudis de Barcelona.  Classes dirigides tan a grups reduïts com a grups grans, basades en l’estil Ashtanga, i proposant tallers propis d’Alineació; des del 2015 a l’actualitat.

Actualment, estic en el procés de Formació de Ioga Iyengar, rebent les ensenyances del mestre Jordi Martí, al Centre de Ioga Iyengar de Barcelona.

Complemento la meva formació amb els següents cursos intensius i pràctica personal:

Anuncis