Informació

Actriu, Cantant i Pedagoga

YOGA

ioga

Provinent del món de l’esport (gimnàstica rítmica i esportiva) i, posteriorment, del món artístic (teatre físic) m’introdueixo en el treball de la consciència i l’expressió corporal.  Més endavant descobreixo la filosofia del Yoga. Amb l’interès d’anar molt més enllà i aprofundir tant en la consciència física com la interna, inicio la meva pràctica dins els estils de Hatha i Iyengar el 2010.

El 2014 obtinc la titulació Yoga Teacher Training Course en Hatha – Vinyasa Yoga, professora de Hatha Yoga estil Sivananda al centre YogaStudio de Barcelona de la mà de Pilar Ruberte i Xavier Solà, on començo a donar-hi classes de pràctiques. Seguidament entro a formar part de l’equip de Yogabody International als seus tres estudis de Barcelona.  Classes dirigides tan a grups reduïts com a grups grans, basades en l’estil Ashtanga, ioga Aèri, i proposant tallers propis d’Alineació; des del 2015 a l’actualitat.

Actualment, estic en el procés de formació com a professora de Ioga Iyengar, rebent les ensenyances del mestre Jordi Martí, al Centre de Ioga Iyengar de Barcelona.

Complemento la meva formació amb els següents cursos intensius i pràctica personal:

Anuncis