Informació

Actriu, Cantant i Pedagoga

Actriu i Cantant. Llicenciada en Art Dramàtic a l’ESAD-Institut del Teatre, en l’especialitat Gest, amb professors com Pavel Rouba, Andrezej Leparsky, Berty Tovías, Anne Dennis, Àngel Bonhora….

Complementa la seva formació corporal a l’Escola Internacional de Mim Corporal Dramàtic de Barcelona – Tècnica Decroux de la mà de Stéphane Lévi; en tècniques de Circ amb la companyia de Teatre Visual ‘Res de Res’ de Mallorca.

Paralel.lament es forma en Cant Voice Craft – Estill Voice Trainning System amb Helen Rowson i Paul Farrington; Jazz i Improvisació vocal al Taller de Músics.

En el terreny de la màscara amplia el seu coneixement amb Hajo Shüler i Paco González, de Familie Flöz; Commédia dell’Arte amb Lluís Graells, i construcció amb Eudald Ferrer.

Ha treballat amb directors de teatre com Lluís Pasqual (La Casa de Bernarda Alba), Joan Font de Comediants (Persèfone), Pere Planella (Trifulkes de la Katalanatribu), Tom Bentley-Fisher (Visió Ardent) Leandre Ribera (Setembre), Biel Jordà (Tempo, Mara)…

Ha actuat al Piccolo Teatro di Milano, Teatrium en Serpuhovka de Tereza Durova de Moscow, Teatre Nacional de Rabat, Teatre Lliure, Teatre Nacional de Catalunya, Mercat de les Flors, Sala Beckett, Centro Dramático Nacional-María Guerrero de Madrid, Teatro Español-El Matadero de Madrid,…

Ha impartit classes de màscara, expressió corporal, esgrima teatral i interpretació per a cantants en diversos centres.

Comentaris

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS